Quilt en meer

Patchwork, handwerk en fournituren

Over de winkel

In de winkel vind je alles op het gebied van quilten. Quiltstoffen, quiltartikelen en quiltcursussen en workshops. Maar de winkel heet niet voor niets ‘en meer’. Naast alles op het gebied van quilten, verkoop ik ook fournituren. Ritsen, knopen, en alles wat daar mee te maken heeft. Op het gebied van handwerk, zoals borduren, naaigaren, en andere artikelen, is er van alles te koop. Ik probeer een collectie op te bouwen waar zowel de hobbyist als degene die reparatiewerk heeft altijd bij mij terecht kan. En als ik het niet heb, dan kan ik het binnen 24 uur geleverd krijgen. Op deze manier probeer ik een zo breed mogelijk assortiment op te bouwen. Tot slot kunnen naaimachines voor onderhoud en reparatie worden afgegeven, ik zorg er voor dat deze deskundig worden gerepareerd of onderhouden.