Quilt en meer

Patchwork, handwerk en fournituren

Row by Row Europe

 

Het is zover. De gratis Row by Row Experience Europe patronen liggen klaar bij de deelnemende quiltshops. Om maar meteen te beginnen, u vindt het lijstje met deelnemende winkels op de website :

https://www.rowbyrowexperience.com/europe.htm

Nu is het altijd wel leuk om een gratis patroontje te krijgen maar daar heeft natuurlijk niemand de Row Bij Row Experience Europe bij nodig, nee, dat kunnen de dames prima zelf. Wat is er dan zo speciaal aan de Row by Row Experience Europe?

Waar gaat het om?

De Row by Row Experience Europe is een gezamenlijke actie van heel veel quiltwinkels in Europa. Wij weten dat u in de zomermaanden tijdens uw vakantie graag overal in den lande en daarbuiten quiltwinkels bezoekt. Hoe leuk zou het dan zijn als u bij de deelnemende quiltshops een gratis patroon ontvangt waarmee u een quilt kunt opbouwen die bestaat uit verschillende rijen.

Het is aan u hoeveel rijen u in uw quilt wilt gebruiken. Wilt u allemaal losse quiltjes maken van de patronen, dat kan ook.  Het is ook aan u of u met uw eigen stoffen het quiltje wilt maken of in de winkel het speciale stofpakketje wat specifiek bij die quilt behoort aanschaft. Voor zover ik weet hebben alle deelnemende winkels ook stofpakketjes samengesteld maar dat weet ik niet helemaal zeker. Iedere winkel bepaalt de prijs van haar pakketjes zelf. In iedere deelnemende winkel kan de prijs voor een pakketje anders zijn.

Quilt en meer heeft uiteraard ook stofpakketjes  van de Row.

Het pakketje kost € 15,95. De aanschaf van een stofpakketje mag maar hoeft niet. Vindt u het pakketje leuk en staat de prijs u aan, gewoon doen. Anders, even gewoon, niet doen.