Skip to main content

Over Quilt en meer

Op een prachtige locatie midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt atelier Quilt en meer, op nog geen 15 kilometer van Utrecht. In het atelier kunt u verschillende workshops en cursussen volgen. Ook verkopen we alles op het gebied van patchwork, quilten en borduren.

Petra
Mijn naam is Petra van Huizen en samen met man, studerende zoon en twee honden woon ik in Doorn, op de Utrechtse Heuvelrug. Patchwork is al jaren mijn grote hobby. Ik heb de opleiding mode en kleding gedaan en ben daar in aanraking gekomen met patchwork. Door het volgen van heel veel workshops en cursussen ben ik me gaan specialiseren. En patchwork is dan ook al jaren een grote hobby. Die ik nu met iedereen wil delen. Ik geef al zo’n 25 jaar les en heb 7 jaar een winkel in het dorp Driebergen gehad. Sinds 1 januari 2021 heb ik een atelier aan huis.

Atelier
Het atelier is een prachtig houten gebouw in onze achtertuin, ingericht als quiltwinkel, van waaruit ik werk, workshop en cursussen geef, bestellingen verstuur etc. Het Atelier is op woensdag geopend van 10.00-16.00 uur en op de andere dagen kunt u een afspraak maken. Mail of bel gerust om eens langs te komen!

Assortiment 
Ik verkoop verschillende patchworkstoffen, tussenvullingen, vlieselines, notions, garens zoals Amann en Aurifill etc. Kortom alles op het gebied van patchwork. Verder verkopen we ook borduurstoffen en borduurgarens van het merk DMC. Heeft u iets nodig. Stuur gerust een mailtje. Ik stuur ook op.

Service 
Het liefst wil ik alleen maar tevreden klanten! Helaas gaat er ook wel eens iets mis, ik ben tenslotte ook maar een mens, maar dat lossen we samen wel op.

Wil je advies of heb je hulp nodig? Schroom dan niet om contact op te nemen.