Skip to main content

Voorwaarden Cursussen en workshops

Alle workshops zijn inclusief werkbeschrijvingen en exclusief materiaal, tenzij anders vermeld. Koffie en thee zijn inbegrepen en bij de dagworkshop is de lunch inbegrepen.

De cursussen en workshops worden gegeven in het Atelier van Quilt en meer door Petra van Huizen , Witte de Withlaan 4 in Doorn, tenzij anders aangegeven. Wanneer je je hebt ingeschreven voor een workshop of cursus krijg je een bevestiging gemaild. Je kunt de rekening voldoen op de dag zelf of via de bank.

Annulering is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de cursus, daarna is het gehele cursusgeld verschuldigd. Wel kun je proberen voor een vervanger te zorgen.

Quilt en meer behoudt zich het recht om bij onvoldoende belangstelling de cursus te annuleren. Je ontvangt daarvan uiterlijk binnen 2 weken bericht. Je krijgt het lesgeld onmiddellijk teruggestort.
Wanneer er een datum van een cursus of workshop niet goed uitkomt neem dan even contact op (info@quiltenmeer.nl). Dan kijken we samen of het mogelijk is om een andere datum te prikken.

Alle prijzen zijn incl. BTW. Druk en zetfouten voorbehouden.

Voorwaarden verkoop

Bestellen
U kunt een bestelling voor een quilt doen via de website. U krijgt een ontvangstbevestiging met nota. Zodra het verschuldigde bedrag ontvangen is wordt het artikel zo snel mogelijk verstuurd. Wanneer een artikel niet op voorraad is breng ik u directop de hoogte. U krijgt dan uw geld vanzelfsprekend terug.
Foto’ s van stof benaderen de werkelijke kleur, maar kleurverschil is mogelijk.
Voor het bestellen van een quilt in opdracht kunt u een mail sturen naar pvhuizen@planet.nl, Ik neem dan spoedig contact met u op voor het maken van een afspraak om uw wensen te bespreken. Voordat ik start met het maken van de quilt zal er een prijsopgave worden gedaan, die bij akkoord door u wordt ondertekend.

Geschillen
Op de algemene voorwaarden is het Europese recht van toepassing.